Tervistav H2 (vesinikvesi)



Nüüd 2023 on ka AliExpressis saadaval uue generatsiooni masinad, mis ei paiska vette kahjulikke kõrvalkomponente vaid jooja saab tõesti vaid H2 rikastatud vee.

Vesinkvee masina (USA tehnoloogia) tellimine Aliexpressist on imelihtne ning hinnas võidab tellija 4 korda (Ehk rahaliselt on soodsam lausa 135€)! 


Vesinikvesi on kohati tuntud ning sellega tehtud erinevad katsed on näidanud positiivseid efekte. Isegi Eestis on selle kohta tunnustav artikkel 
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/120226481/vesinikvesi-aitas-eesti-teadlasel-kroonilisest-kohast-vabaneda-mis-imeasi-see-veel-on , kus teadur sai Covidi järgsest vinduvast köhast H2 vett juues lahti. 



H2 veel on hea maitse, tundlikuma maitsemeelega inimesed saavad tunda spetsiivilist mekki, mis on pigem meeldiv ja puhta vee maitse. Aparaati (maht 400ml klaaspudel) on mugav kasutada, pole mingit mässamist - lihtsalt (soe) vesi sisse ja vajutad nuppu.
Kasutada võib min 0°c ja max 60°c vett. 
Tähtis on jälgida, et membraan oleks alati veega kaetud. See ei tohi saada kuivaks.
Aparaadi all on nupp ning kui seda vajutada 2 korda, teeb aparaat 10 minutit vee H2 laadimise. Juua kohe või max 1 tunni jooksul.
Katlakivi esinemise korral võiks masinat puhastada 1x kuus äädika või sidrunhappega ning jätta likku üleöö, järgmine päev loputada ning saab edasi kasutada. Iga 2 nädala tagant puhastatakse masin jääkainetest, mis tekivad H2 vee tegemisel - kloor, osoon, oksiidid.
Masin tuleb otse ilma tolli toppamiseta kohale. Lihtne 👌

Väike popurii H2 vee "imetegudest"

♨Vesinikvesi sisaldab vesiniku molekule, mis toimivad võimsate antioksüdantidena. Need molekulid aitavad neutraliseerida haiguse arenguid, põletikke ja vananemist soodustavaid vabu hapnikuradikaale. 

♨NB! vesinikvesi ei ole sama, mis vesinikperoksiid! Tegemist on molekulaarvesinikuga vees

♨Erinevalt teistest antioksüdantidest on H2 ainulaadne võime läbida rakumembraane ja otsida organelle nagu mitokonder ja tuum.

♨Vesinikvesi takistas eksperimentides rottidel Parkinsoni tõve arengut. Vesinikvesi vähendas oksüdatiivset stressi ja takistas sellega seotud kognitiivset puudulikkust dementsuse ja Parkinsoni tõve puhul

♨Vesinikvesi taastas hiirtel ajurakkude loomuliku kasvu. Kuna antidepressandid suurendavad täiskasvanute neurogeneesi, võib vesinikvett kasutada depressiooni ja mõnede psüühikahäirete raviks

♨Reumatoidartriiti põdevad (krooniline põletikuline haigus) patsiendid jõid vesinikuvett 4 nädala jooksul 0,5 liitrit päevas. Uuringu lõpuks saavutasid kõik varajase reumatoidartriidiga patsiendid remissiooni ja neist 20% kadusid sümptomid

♨Vesinikvesi vähendas 2. tüübi diabeediga hiirtel oluliselt maksa rasvumist ja samuti hiirte rasvumist rasvarikka toitumisega põhjustatud rasvmaksa tõttu.

♨Uuring rottidel näitas, et vesinikvesi suutis vältida ateroskleroosi (arterite kõvastumist)

♨Kliiniline uuring 2. tüüpi diabeedi ja glükoosi taluvushäirega patsientidel näitas, et vesinikvee joomine (900 ml) 8 nädalat alandas kolesterooli, normaliseeris glükoositaluvust ja parandas insuliiniresistentsust enamusel ravitud patsientidel

♨H2-laetud silmatilgad hõlbustasid taasteprotsessi pärast võrkkesta kahjustamist rottidel.


Vesinikvesi tervendab ka soolestikku (mis on tervise alus):



Täpsemalt Argo ja Aigari materjalidest siin ja siin