Rongijuttu

AliExpress Eesti grupis (see) keegi soovitas tellida Thomase ronge, sest oli ise ostuga rahule jäänud. Tõsi see on, ost on läinud asja ette. Tänud soovitajale!



Ilusad, korralikud Thomase rongid siit, lapsed väga rahul. Oli 2 tellimise kohta: vedurite ja vagunitega erinevad valikud. Vagunid ja vedurid on ühe hinnaga. Rongid on suured. Lastel hea käes hoida, tunduvad suuremad kui Brio rongid. 

Ja ainult vagunite ostukoht siin, tasus valida sealt ka, sest vagunid eraldi ostes olid veidi odavamad.

Puidust rongirada, millega ühildub (LINK)




Parempoolse müüja pilt on eksitav, sest ta müüb tegelikult ainult vaguneid, aga mitte vedureid:



                                        Täpsemalt pildid: 


Piigadele saab ka roosat vedurit tellida 😇


Lähemalt vaadatuna:


Piimatsistern ja vagun, koosnevad 2 osast:




Tellimuses oli 9 rongi, ca 15€ eest mängu ja rõõmu küll ja rohkemgi veel 


Kriitikat. Thomase rong vasakul ja Brio paremal. Thomase rongi rattad on täisplastikust, Briol metall, mis hoiab plastikut, Brio omad tunduvad olevat vastupidavamad, pluss poolelt nii Thomas kui Brio ühilduvad omavahel:


Ühel usinal töölisel on käsi veidi vääratanud ja magnet on sattunud keskkohast hoopis ääre poole, teistel rongidel olid magnetid keskel:


Vagunite pood. Kõik rongid pandi teele samal ajal, aga vagunid jõudsid ca nädal aega varem kohale kui vedurid ja suured vagunid. Kaup ise on kena. Kollast vagunit - see keskmine pildil - (lapse poolt ristitud soparongiks 😝) tuli üks magnet küljest ära, aga oli liimiga kergesti parandatav




Pluss poolelt saab välja tuua, et kõikidel vagunitel ja ka veduritel on magnetid mõlemal pool, saab ühendada ka vedurid omavahel, Briol on veduritel magnet ainult taga. Lapse mängurõõmu seisukohast vaadatuna on parem mängida, kui veduritel on ka magnetid mõlemal pool, siis saab ühendada kõiki omavahel:


Müüja pildid vastavad 100% tegelikkusele:


Rongid LINK
Ainult vagunid LINK
rongirada, kus sõita LINK (puidust, vastupidav)

Märksõnad: Thomase rong, rongid, Thomas, vagun, vedur, vagunid, vedurid, roheline, roosa, poistele, tüdrukutele