Printsessi pärlid

Hoiatus! Siinse teksti sisu võib olla häiriv, lugemine omal vastutusel!



Teema on intrigeeriv, suust suhu ja veebis liiguvad põnevad kogemused selle Hiina tervisetoote kohta. Omadustena on selgitatud, et printsessi pärlid (LINK) on
 põletikuvastase, antibakteriaalse ja palavikuvastase toimega, puhastavad jääkainetest ja toksiinidest, kitsendavad tuppe (!) ja emakat, tagavad „nooruse”. Wow, kas pole paljulubav? Pikalt vaadates teemat ja uurides toote kohta kõikvõimalike nurkade alt viis sellise tulemini👇

Printsessi pärlite (ilus marketingi termin, eksole? 😉)  kohta leiab peamiselt allikaid, kus tuuakse välja, et retsept on kasutusel juba 5000 aastat ning põhiliselt muutmata kujul ka täna kasutuses (põhitaimed on samad). Ja need tampoonid on olnud olemas juba ajast-aega, nüüd on need tuntust kogunud pigem uute marketingi terminitega. 






Koostisosad: Draakonipuu seemne ekstrakt, rabarberi juur, ebalehis, katehhu-akaatsia, värvisafloor, põletatud maarjas, rohtjas keepuu, borneool, jaapani aruputk (selinum japonicum) jt haruldased taimekomponendid. Mõningatel andmetel ka boorkas, mis lisab väärtust juurde. 
Tegelikult retsept erineb taimeti, kas siis retsept on "tõlkes kaduma läinud" või märgitakse erinevate ladina keelsete sõnapaaridena peale ja ei suudeta tõlkida. erinevad ostukohad märgivad erinevalt. Aga point on see, et taimed on siis seene vastase, hormoone balansseeriva, kuumustunnet tekitava toimega, avab poore, et jäägid saaks välja liikuda. 

Olenemata mistahes ostukohast, on pärlid valmistatud Hiinas, need taimed ei kasva mujal, mis seal sees olulisemad on. Otse ostes on lihtsalt meeletult soodsam! 

Kasutamine varieerub vastavalt müüjale, aga kõige asjalikum tundub järgnev:
  • Pärl tuleb niisutada ca 1 minut sooja vee all, võib piisata ka 20 sekundist. Osad soovitavad lausa 20 min külmas vees leotada.
  • Pärl sisestada 3 päeva pärast menstruatsiooni lõppu, pärl jääb sisse 3 päevaks. 
  • Pärl sisestatakse 7cm sügavusele või G punktist ülespoole. Võib kasutada aplikaatorit. 
  • Ei kasutata 3-7 päeva enne päevi ega päevade ajal. 
  • Menstruatsiooni ajal ei kasutata, sest emakas on niigi suure tööga hõivatud, emaka kokkutõmbed, väljutamine ja kui selles kompotis on veel pärl, võib see esile kutsuda liiga suures koguses vere väljumise.
  • Hiljem, kui kasutamine selge võib sisestada ka kuni 3 pärlit, optimaalseks loetakse ka 2 pärlit. Kuigi soovitatav on pigem piirduda 1 pärl korraga. Tasub vaadata ja otsustada vastavalt enda tervise olukorrale. Mida rohkem pärleid paigaldatud on, seda intensiivsem (võimalikud valud, kuumus on ka selle võrra suuremad)
  • Uue pärli võib panna 24h peale eelmise eemaldamist.
  • Kui pärl on väljas, siis vahekord on lubatud peale toksiide väljutamist, mis on 8 päeva naistel keskmiselt (tuleb jälgida oma keha). Osad allikad lubavad ka 2 päeva, osad lausa koos pärliga. Vahekord koheselt või tundide pärast peale pärli välja võtmist  - peale vahekorda võib hakata tupp liigselt/ebameeldivalt kuumama ja vigastada liigselt limaskesti (pärl lisab töötamise ajal kuivust). 2 päeva pole ka selline kogemus, mis tavaliselt, pigem ikka pikem paus.
  • Ei või kasutada rasedana, võib põhjustada raseduse katkemist (emaka kokkutõmbeid). 
  • Pärleid võib kasutada rasestumisvastaste vahenditega, see ei muuda ühe ega teise toimet, aga... 
  • ...pole soovitataud kasutada tupe-/emakasiseste rasestumisvastastevahenditega, kuna pärl võib põhjustada emaka kokkutõmbeid ning seetõttu võib seade nihkuda paigast või väljuda. Vaatamata sellele, on osad naised proovinud printsessi pärleid ning seda suurepäraste tulemustega, näiteks on vähenenud krambid/valud menstruatsiooni (täpsem oleks muidugi kasutada terminit anovulatoorne veritsus, sest tsükli ajal ovulatsiooni ei toimu) ajal.
  • Ei või kasutada imetades, samas võib siis kasutada (4 kuud peale sünnitust kõige varem), kui naine tunneb oma keha seisukorda (suudab hallata võimalikku puhastust, et see ei oleks liiga intensiivne ehk naine on eneseteadlik) ning soovib mingit konditsiooni tervendada (reaalne vajadus). 
  • Võib kasutada 3 kuud pärast nurisünnitust või aborti, mitte varem.
  • Neitsina kasutamisel vastunäidustusi ei ole, aga peaks arvestama, et võib eemaldada neitsinaha.


Mehed saavad kasutada pärlit nabaaugus või pärakus.

Toimed
  • Soodustab tupe kitsenemist, parandades vaginaalset toonust
  • Soodustab emaka puhastamist jääkainetest ja toksiinidest 
  • Kiiresti soodustab jume paranemist, aitab näonaha tuhmi värvi korral, pigmendilaikude, akne, kuiva naha, kortsude ja teiste sümptoomide puhul
  • Sünnitusjärgse verejooksu korral 
  • Põletikuvastase, antibakteriaalse ja palavikuvastase toimega; puhastavad jääkainetest ja toksiinidest; kitsendavad tuppe ja emakat, tagavad „nooruse”.
  • Abiteraapiana emaka müoomi, emakakaela erosiooni, munasarja tsüsti puhul ja erinevate (põletikuliste) naistehaiguste puhul (spetsiifiline lõhn, vereeritisega valgevoolus, vaginiit ja trihhomonoos, seentest põhjustatud tupepõletik, vaagnapõletik, munasarja põletik, häbemekihelus, valuline menstruatsioon), menstruatsioonihäirete ja emakakaela polüüpide puhul
  • Naistehaiguse olemasolu kindlaks määramine - kasutades tekivad tugevad valud

Aistingud 
  • Pärl püsib hästi paigal, pole väljakukkumis ohtu
  • Kerge krambitamine - toksiinid liiguvad välja
  • Keskmine krambitamine, tunnevad need, kellel on tsüstid ja fibromüalgia - tervendab olukorda, jäägid liiguvad välja
  • Pissihäda tunde suurenemine, sagedasem urineerimine, seda põhjustab 1 taime komponent
  • Tupest hakkab väljuma  "kasutatud WC paberi" moodi tükikesi, mis tegelikult on irdunud limaskest.
  • Psüühiliselt võib tunda tunnete virr-varri, vanad lahendamata tunded/emotsioonid kerkivad uuesti esile lahendamiseks või tugevat stabiilsuse ja rahu tunnet (võimalik seen leiab oma lõpu)
  • Võib kogeda ka kuumustunnet, sügelust, ebameeldivat lõhna, toksiinid liiguvad välja, võib näha ka veresegust eritist
  • Kui olla väga kergesti seksuaalselt erutuv, siis pärli periood võib anda natuke puhkust, all on rahulik 😇


Profülaktikaks soovitatakse kasutada vähemalt kord kuus vältimaks naistehaigusteid ja parandada vaginaalset toonust.

Pärlite kirjeldamiseks kasutatakse terminit "antibakteritsiidse toimega", jääb mulje, et sellist terminit pole tegelikult olemas, sest tegemist on termini kahekordse eitusega. Termin "bakteritsiidse toimega" oleks täpne, siiski ei suuda tuvastada, miks see termin oleks parem/täpsem, kui lihtsalt märkida, et pärlid on antibakteriaalse toimega.

Pärl on ca 1 cm läbimõõduga, väike, lihtne paigaldada. Väike tutvustus, milline reaalselt välja näeb:




Kõik tootjad pakuvad sama asja (nii ehk naa on pärlid Hiinast!), erinevus on hinnas, pakendi välimuses ja firma nimetuses. Nagu ikka, hinnavahed on meeletud (suurusjärk 1 pärl 5€. Nt Eestis müüakse 6 pärlilist komplekti 30€), otse tellides on toote hind praktiliselt olematu (1 pärl alla 1€). Ostukohti on erinevaid aga kõik vähesema maksumisega on ikka AliExpressis (LINK). Saab valida endale sobiva välja. Tavaliselt 6 pärlist ei piisa, tasub rohkem kasutada. Allpool täpsemad kogused.





Liigub ka feiki (võltsingut), tasub uurida toodet et see oleks või ei oleks nagu juuresolevatel piltidel. Oleks väike ja sümmeetriliselt ümmargune, mitte lopergune, niit oleks pikk, mitte lühike, tampoon ise oleks väike, sisu oleks pulbrina, mite graanulitena.




Soovituslik kasutamine👇Profülaktika minimaalselt 1-2 pärlit, vaginaalsed probleemseemsed eritised, vaginaalne sügelus, ebaregulaarne menstruatsioon, menstruatsioonivalud minimaalselt 6-12 pärlit, günekoloogilised haigused 24 pärlit minimaalselt, tsüstid, emaka haigused minimaalselt 30 pärlit.

Vene keele mõistjatele infot


Inglise keeles koostis

Mida saaks koostise kohta kokkuvõtteks öelda? Miinus on see, et olenemata mistahes ostukohast, on peamine probleem, et loetletud on "põhilised" koostisained, mis need ülejäänud siis on, ei suuda mitte ükski müüja vastata 🤐
Kui teeks jämeda oletuse tohutu hulga kasutuskogemuste põhjal, siis pole neil "muudel" ainetel ka midagi viga, peilimise tulemus näitab, et tegemist on hea tootega. Siiski jõuame välja siia, et selleks, et lõpuni veenduda, peaks olema oma labor 😜


Videode popurii: peapiltideks on neil pandud mingid 😵 hullud pildid, 
aga tegelikult tädid räägivad lihtsalt juttu 😁 




Märksõnad
Ilusa Elu tampoonid, tampoon, Printsessi pärl, Yoni detox, detoks, vaginaalne puhastus, Beautiful Life tampons, tampon, Ilus Elu tampoonid, puhastustampoonid, Love Godess pearls, armastuse jumalanna pärlid, antibakteritsiidne, bakteritsiidne, Yoni Egg, Yoni muna, Yoni steam, hüümen

NB! See ei ole tervisenõuanne, tervise teemadel pea nõu endale usaldusväärse professionaaliga ja tee oma uurimistöö.


Erinevad allikad
Aliexpressis soovitav kasutamine
embracepangaea.com
goddessdetox.org
soulvibrance.com
inimene.ee
wombwellnesscenter
soulvibrance.com